Palvelut

Klassisen musiikin äänitykset

Toteutamme kaikenlaiset klassisen musiikin äänitykset. Olipa sitten kyse kuoromusiikin, yksinlaulujen, orkesterimusiikin tai soolosoittimen äänityksistä, toteutamme ne ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

Konsertti- ja yhteislaulutilaisuuksien äänitykset

Palveluihimme kuuluu myös konserttien ja muiden live-tilaisuuksien tallentaminen

Editointi

Editoimme äänitetyn materiaalin esiintyjän toiveiden mukaisesti. Editointi voidaan tehdä myös yhteistyössä äänitteen tuottajan kanssa. Lupaamme, että editointimme jäljiltä äänitysten paras anti saadaan kuuluville.

Masterointi

Masteroimme valmiiksi editoidut raidat ja koostamme niistä cd-masterin painotaloa varten. Käytössämme olevan ohjelmiston avulla pystymme luomaan standardin mukaisen DDP-imagen jonka avulla varmistetaan, että kaikki nykyaikaisen cd-levyn ominaisuudet tulevat täysimääräisesti huomioitua.

Kansimateriaalien visuaalinen suunnittelu ja taitto

Tarvittaessa hoidamme myös levyn kansien ja levyvihkosen suunnittelun ja taiton. Voimme toteuttaa kannet suunnitelmiesi perusteella tai voit jättää kansien suunnittelun kokonaan meidän hoidettavaksi. Taitamme kannet ja vihkosen painoa varten valmiiksi.

Musiikin lisääminen suoratoistopalveluihin

Haluaisitko lisätä musiikkisi suoratoistopalveluihin, mutta prosessi vaikuttaa monimutkaiselta? Me voimme tehdä sen puolestasi.

Konsultointi

Tarvitsetko apua ääniteprojektin suunnittelemisessa? Mietitkö mikä olisi sopiva äänityspaikka? Askarruttaako levyn painatuskulut?

Konsultoimme vuosien kokemuksella. Laajan yhteistyöverkoston avulla löydämme vastaukset kysymyksiisi ja autamme sinua projektissasi eteenpäin.